Этапы сотрудничества:
  • Знакомство и выяснения вопроса Следует обратиться к нам по телефону или заполнить форму, что расположена с права!
  • Быстрый результат и стоимость услуг Вы узнаете о стоимости услуг адвоката по семейным делам на первичной консультации
  • Предоставление услуг Квалифицированный семейный адвокат предоставить профессиональные юридические услуги незамедлительно!
  • Скидки на обслуживание до 10% Обратившись сейчас Вы получите скидку на дальнейшее обслуживание у адвоката получить скидку

Расторжение брака

  • все необходимые документы
  • за 1 день
  • всего 250 грн.
заказать подготовку документов

Развод через суд

  • без присутствия супруга
  • за 30 дней
  • всего 850 грн.
заказать развод через суд

Взыскание алиментов

  • подготовка всех документов
  • за 2 дней
  • всего 450 грн.
заказать взыскание алиментов

Раздел имущества

  • на любом этапе и быстро
  • только профессионально
  • от 950 грн.
заказать раздел имущества

Новости


Украина терпит разводы. Каждый третий брак подвержен распаду!

Украина терпит разводы. Каждый третий брак подвержен распаду! Настоящее положение Украины в семейных делах оставляет желать лучшего, поскольку сегодня молодые пары разводятся легче и намного быстрее, чем скрепляют свои узы.

Прекращение брака супругов и развод через суд, если есть ребенок

Прекращение брака супругов и развод через суд, если есть ребенок Решение о разводе было принято, и оно уже никак не обсуждается.



Публикации


Составление брачного договора, услуги адвоката

Составление брачного договора, услуги адвоката Юридические услуги по составлению, написанию и подготовке брачного договора (контракта) опытными адвокатами по семейному ...

Платная консультация в онлайн режиме

Платная консультация в онлайн режиме Не будем вводить вас в заблуждение, наша компания не предоставляет бесплатных консультаций, за исключением социальной программы ...

Срок на примирение в процессе развода супругов

Срок на примирение в процессе развода супругов Но как бы то ни было, прежде чем вынести окончательное решение суд определяет все фактические причины развода и принимает ...

Какой закон будет действовать при разводе ...

Какой закон будет действовать при разводе с иностранцем Наше законодательство в вопросах развода с иностранцем применяется при расторжении брака в соответствии с требованиями международных ...

Психологические последствия расторжения брака

Психологические последствия расторжения брака В процессе развода знакомые и друзья разделены на 2 лагеря, после развода же отношения между ними становятся натянутыми.


Весь процес розлучення

Весь процес розлученняТак. На жаль чи на щастя рішення про розлучення було прийнято, а тому, у вас в житті почався досить складний етап, який ми допоможемо вам стійко перенести, а потім розпочати жити абсолютно по-новому, не зациклюючись на власних проблемах, не закриваючись від оточуючих людей, зрозуміти, що можливо бути щасливим й надалі. Даний етап є найбільш складним, оскільки вам доведеться переосмислити власне життя, навчитись жити по-новому, можливо, якщо у вас є діти, то піклуватися про дітей, підшукувати адвокатів та інших необхідних фахівців. Крім цього, вас, можливо, будуть постійно гнітити стресові ситуації, які просто неминучі на цьому етапі.

Головне, що ви повинні пам'ятати, це те, що ви дійсно робите все правильно. Не варто турбуватися про майбутнє, оскільки, якщо ви прийняли рішення про розлучення, то ваше майбутнє, дійсно, буде значно кращим попереднього етапу. Можете бути впевнені в собі, оскільки через розлучення проходило безліч людей, і всі, як один, заявляють, що після того, як ви пройдете найскладніший етап, ви відчуєте неймовірну душевну легкість і спокій. А зараз вам просто необхідно трохи потерпіти і з гордістю витримати цей страшний період. Що зможе допомогти вам перенести стійко розлучення?


1. Досвідчений сімейний юрист, хороший психолог.

Розмови з подругами і друзями на тему розлучення - цього, звичайно, ніхто не відміняв. Але ви, на жаль, повинні зрозуміти одну просту істину, всім оточуючим байдужі ваші проблеми, оскільки у кожного в житті вистачає проблем. Тому вам, природно, можуть багато чого порадити, але все це буде з розряду : «Тримайся», «Потерпи», «У тебе все вийде». Реальних порад вам вони не нададуть. Замість цього потрібно просто звернутися до гарного сімейного юриста, який допоможе вам стати більш стійкою людиною до подібної ситуації, захищеною, уміючою слухати й бути почутою іншими. Адже юрист - це не вимишлена істота. Сімейний юрист - це звичайна частина життя, а тому не варто його соромитися і турбуватися. На даний момент - це найкращий та найправильнійший вибір.

Крім цього, сімейний юрист зможе «без емоцій» з'ясувати всі ваші проблеми, які привели до розлучення (оскільки, розлучення - це однозначно проблема двох людей), щоб ви змогли не повторювати помилок в новому житті.

Більше того, батькам також варто подбати про психологічний стан дитини. Адже хто, якщо не сімейний юрист, зможе єдино вірно пояснити вашій дитині, що такий розрив - це просто частина життя, яка ніяк не вплине на неї, що її життя триває, і «так треба». Задумайтеся над цим дуже серйозно, тому що ви, незважаючи на те, що переживали, можливо, неймовірні ситуації, не є професійним психологом. Порадити своїй дитині ви щось зможете, але дійсно грамотно й безболісно все пояснити - практично нереально.



2. Будьте спокійніше.

Ви повинні просто зрозуміти і прийняти для себе одну просту істину: якщо ви вирішили розлучитись, значить, ви вже не разом. Це означає, що вам і вашій другій половинці буде нічого втрачати. Більше того, понад 90 % розлучень в Росії і Україні відбувається саме в присутності бурхливих негативних емоцій. Ваша друга половинка, швидше за все, буде дуже зла на вас (навіть, якщо вона цього не показує), а тому, вона зробить абсолютно все, щоб насолити вам.

Зрозумійте, на етапі розлучення друга половинка постарається все відібрати у вас, а також, якомога сильніше принизити вас. Ваша друга половинка, як ніхто інший, прекрасно знає всі ваші слабкі сторони, а тому, буде «бити» по них з усією силою.


На етапі підготовки до розлучення ви повинні, в першу чергу, знайти собі фахівця з цих питань (юриста, адвоката). Він допоможе вам бути юридично захищеною під час розлучення, а також, приймати єдино правильне рішення для вас, якого ви ніколи не зможете прийняти, оскільки зараз у вас «ураган емоцій» в голові, який заважає вам замислюватися про фінансові питання. По-друге, всі ваші усні домовленості про те, з ким залишиться дитина, кому дістанеться квартира, машина - це все тільки усні домовленості. Поки вони будуть залишатися усними, вони є повністю фіктивними, а тому, ваша друга половинка може з легкістю від них відмовитися, навіть, в самий останній момент. А тому, ви і тільки ви, зобов'язані підтверджувати всі ці «усні домовленості» нотаріально. З цим вам також допоможе фахівець з даних питань - сімейний юрист.

У цілому, будьте готові до того, що ваша друга половинка покаже всі свої найгірші сторони, якими вона буде «діставати» вас щомиті, як тільки з'явиться така можливість. Будьте сильніше цього, а тому, намагайтеся не піддаватися на провокації. Пам'ятайте, даний етап обов'язково пройде, і ваше життя увійде в абсолютно нове русло, проте неприємний осад залишиться. Крім цього, всі ці випробування і весь цей бруд нічого позитивного не дадуть, тому не варто, навіть, втомлювати себе під час розлучення.


3. Пробуйте відпочивати.

Звичайно, ви, можливо, зараз працююча мати двох дітей, яка переживає процес розлучення, а тому, ви просто не маєте права зациклюватись на власних проблемах, не думаючи про власних дітей. Вам просто необхідно встигати перемикатися на щось інше, наприклад: робота, діти, будинок. Просто пробуйте відпочивати.

Все досить просто. Знайдіть собі хобі. Наприклад, запишіться на фітнес. Година в день, а користі - ціла маса. Або, якщо ви творча людина, не пошкодуйте грошей і купіть собі все для малювання, і у вільну хвилину за келихом вина висловлюйте свої емоції на папері. Перегляд фільмів, читання книг, прогулянка на свіжому повітрі - усе, що може принести вам дійсне задоволення, все буде на благо.


4. Не залучайте дітей до процесу розлучення.

Звичайно, вам досить складно розділити спілкування з чоловіком на частину «де ви розлучаєтеся» і на іншу частину «де він є батьком». Крім цього, складно взагалі забути про нього, та й цього, мабуть, й не потрібно.

Принаймні, ви, як батько, несете відповідальність за дітей. Пам'ятайте, ваші діти - це не дорослі люди, які «вип'ють валер'янки і знову в бій». Ваші діти - це незахищені ніжні організми, яких треба всіляко захищати від ваших суперечок з другою половинкою. Вони не винні в вашому розлученні, а тому, по максимуму відокремте їх від цього.

Намагайтеся зробити так, щоб вони практично не відчували вашого розлучення. Крім вищезгаданого походу до юриста або психолога, дуже радимо дати можливість дитині спілкуватися з усіма родичами, які жадають спілкування і проведення часу з дитиною, зокрема до тих, яким не важливий ваш розрив і вони не будуть переносити його на вашу дитину. Є, звичайно, батьки, які, захищаючи свою диітину від власного батька або матері, будуть налаштовувати дитину проти самої близької для неї людини. Вони, звичайно, діють огидно, а тому бажано відокремити дітей від спілкування з тими родичами, які налаштовують дитину проти рідного батька або матері. Однак, не варто думати, що якщо родичі якось пов'язані з вашою другою половинкою, то вони обов'язково будуть налаштовувати ваших дітей проти вас. Є ті, які набагато «доросліші» за такі ситуації, а тому, вони будуть раді просто провести час з вашою дитиною, а таких більшість.


Головне пам'ятайте - ваша дитина не винна у вашому нерозумінні і розриві, а тому, її в жодному разі не можна залучати до дорослих проблем. Крім того, що ви повинні витрачати певний час, щоб захищати дитину від власних проблем, вам просто заборонено залучати дітей до сімейних сварок. Ніколи не говоріть в присутності дитини негативні слова про батька, ніколи не налаштовуйте дитину проти близьких, не використовуйте дітей як шпигунів. Ви і ваша друга половинка винні в розлученні, тому намагайтеся всіляко захищати дитину від цього процесу.



Это Вам будет интересно:

6ccf6c9ab7fc233369fc448c455aabd0