Этапы сотрудничества:
  • Знакомство и выяснения вопроса Следует обратиться к нам по телефону или заполнить форму, что расположена с права!
  • Быстрый результат и стоимость услуг Вы узнаете о стоимости услуг адвоката по семейным делам на первичной консультации
  • Предоставление услуг Квалифицированный семейный адвокат предоставить профессиональные юридические услуги незамедлительно!
  • Скидки на обслуживание до 10% Обратившись сейчас Вы получите скидку на дальнейшее обслуживание у адвоката получить скидку

Расторжение брака

  • все необходимые документы
  • за 1 день
  • всего 250 грн.
заказать подготовку документов

Развод через суд

  • без присутствия супруга
  • за 30 дней
  • всего 850 грн.
заказать развод через суд

Взыскание алиментов

  • подготовка всех документов
  • за 2 дней
  • всего 450 грн.
заказать взыскание алиментов

Раздел имущества

  • на любом этапе и быстро
  • только профессионально
  • от 950 грн.
заказать раздел имущества

Новости


Украина терпит разводы. Каждый третий брак подвержен распаду!

Украина терпит разводы. Каждый третий брак подвержен распаду! Настоящее положение Украины в семейных делах оставляет желать лучшего, поскольку сегодня молодые пары разводятся легче и намного быстрее, чем скрепляют свои узы.

Прекращение брака супругов и развод через суд, если есть ребенок

Прекращение брака супругов и развод через суд, если есть ребенок Решение о разводе было принято, и оно уже никак не обсуждается.



Публикации


Составление брачного договора, услуги адвоката

Составление брачного договора, услуги адвоката Юридические услуги по составлению, написанию и подготовке брачного договора (контракта) опытными адвокатами по семейному ...

Платная консультация в онлайн режиме

Платная консультация в онлайн режиме Не будем вводить вас в заблуждение, наша компания не предоставляет бесплатных консультаций, за исключением социальной программы ...

Срок на примирение в процессе развода супругов

Срок на примирение в процессе развода супругов Но как бы то ни было, прежде чем вынести окончательное решение суд определяет все фактические причины развода и принимает ...

Какой закон будет действовать при разводе ...

Какой закон будет действовать при разводе с иностранцем Наше законодательство в вопросах развода с иностранцем применяется при расторжении брака в соответствии с требованиями международных ...

Психологические последствия расторжения брака

Психологические последствия расторжения брака В процессе развода знакомые и друзья разделены на 2 лагеря, после развода же отношения между ними становятся натянутыми.


Відмова від дитини

Відмова від дитиниЄ, звичайно, зовсім різні причини, які можуть сприяти тому, що батьки вирішать відмовитися від дитини. Однак, така практика є, а тому бажано ознайомитися з тим, як це грамотно зробити в юридичній формі.

Для цього потрібно знати, що в цілому такої статті, як «Відмова від дитини» у країнах СНД немає. Тобто, відмовитися від дитини за законом, фактично, неможливо. Однак, батьки можуть написати заяву, яка буде підтверджувати те, що вони хочуть відмовитися від дитини на підставі якихось причин.


Незважаючи на це, важливо пам'ятати, що відмова від дитини зовсім не означає, що з вас буде знята вся відповідальність за її майбутнє життя. Таку відповідальність з вас не зможе зняти ніхто, оскільки таких законів на сьогоднішній день немає, да і не повинно бути. Тому вам доведеться, в будь-якому випадку, матеріально, а іноді морально та психологічно брати участь у процесі виховання чада.


Відмова у пологовому будинку.

Якщо жінка вирішила все-таки відмовитися від дитини в пологовому будинку після народження, то їй потрібно написати невелику заяву. Після цього документи на дитину будуть передані в певні органи опіки, а дитина буде поміщена в дитячий будинок. Коли мати з її згоди позбавляють батьківських прав, то вона має права змінити своє рішення по закінченню 6 місяців. Після, дитині буде призначено певного опікуна.

Якщо мати вирішила відмовитися від дитини, однак від дитини не відмовляється батько, то він може за спільним рішенням з органами опіки забрати дитину. Якщо батько відмовляється від такого права, то таке право передається бабусі, дідусю та іншим родичам.

Позбавлення всіх батьківських прав, як було сказано вище, відбудеться після 6 місяців.


Відмова батьків від дитини.

Варто розуміти, що в нашій державі відмова від дитини вважаєте повністю аморальною і неправомірною. Це означає, що ви не зможете написати таку відмову, яка буде завірена нотаріально. Однак на практиці, таке рішення можна виконати злегка інакше. Досить просто написати заяву про те, що батько не проти того, щоб його позбавили батьківських прав. Відмова батька від дитини проводиться тільки через суд. Якщо батько відмовляється добровільно від дитини, то він повинен написати заяву у нотаріуса, зразок якої буде йому, природно, наданий. Ця нотаріальна відмова, у свою чергу, буде розглянута судом, а потім буде винесено рішення про позбавлення батьківських прав.

Жінка також самостійно може подати до суду, щоб її позбавили батьківських прав. Це може статися в таких випадках:

        
  • мати ухиляється від виконання батьківських обов'язків у вихованні дитини;
  •     
  • мати поводиться з дитиною неналежно жорстоко;
  •     
  • мати алкоголічка або наркозалежна;
  •     
  • мати здійснила один або кілька злочинів по відношенню до дитини.

Дані пункти будуть розглянуті в якості основоположних при позбавленні матері або батька батьківських прав.

Батько, який був позбавлений всіх батьківських прав, не звільняється від відповідальності за дитину, а також аліментів, як це було сказано вище. Однак, якщо інший чоловік всиновлює дитину, то батько дитини буде звільнений від сплати аліментів.


Тільки лише після позбавлення батьків всіх батьківських прав, органи опіки мають право призначати опікуна для дитини. Крім цього, тільки після позбавлення всіх батьківських прав, дитину можна усиновити.


Відмова від усиновленої дитини.

Згідно з діючими законами, Сімейним Кодексом, усиновителі наділяються усіма правами та обов'язками, як і справжні батьки в повному обсязі після усиновлення дитини. А тому, щоб відмовитися від дитини вони зобов'язані пройти всі процедури зазначені вище. Більше того, усиновителі також не звільняються від покладених обов'язків після усиновлення.


Поточні причини відмови від дітей.

Якщо вірити статистиці, то більша частина батьків відмовляється від дітей прямо в пологовому будинку. Причини досить прості і відомі, наприклад: нездатність утримувати дитину, юний вік батьків, невиліковна хвороба народженого.

Інших батьків позбавляють прав теж прямо в пологовому будинку, проте робиться це значно складніше і рідше. Причини також відомі, як ось: батьки наркозалежні або нездатні ніяк утримувати дитину (безхатченки).



Это Вам будет интересно:

Семейный юрист © 2024 год | Відмова від дитини |

6ccf6c9ab7fc233369fc448c455aabd0