Этапы сотрудничества:
  • Знакомство и выяснения вопроса Следует обратиться к нам по телефону или заполнить форму, что расположена с права!
  • Быстрый результат и стоимость услуг Вы узнаете о стоимости услуг адвоката по семейным делам на первичной консультации
  • Предоставление услуг Квалифицированный семейный адвокат предоставить профессиональные юридические услуги незамедлительно!
  • Скидки на обслуживание до 10% Обратившись сейчас Вы получите скидку на дальнейшее обслуживание у адвоката получить скидку

Расторжение брака

  • все необходимые документы
  • за 1 день
  • всего 250 грн.
заказать подготовку документов

Развод через суд

  • без присутствия супруга
  • за 30 дней
  • всего 850 грн.
заказать развод через суд

Взыскание алиментов

  • подготовка всех документов
  • за 2 дней
  • всего 450 грн.
заказать взыскание алиментов

Раздел имущества

  • на любом этапе и быстро
  • только профессионально
  • от 950 грн.
заказать раздел имущества

Новости


Украина терпит разводы. Каждый третий брак подвержен распаду!

Украина терпит разводы. Каждый третий брак подвержен распаду! Настоящее положение Украины в семейных делах оставляет желать лучшего, поскольку сегодня молодые пары разводятся легче и намного быстрее, чем скрепляют свои узы.

Прекращение брака супругов и развод через суд, если есть ребенок

Прекращение брака супругов и развод через суд, если есть ребенок Решение о разводе было принято, и оно уже никак не обсуждается.



Публикации


Составление брачного договора, услуги адвоката

Составление брачного договора, услуги адвоката Юридические услуги по составлению, написанию и подготовке брачного договора (контракта) опытными адвокатами по семейному ...

Платная консультация в онлайн режиме

Платная консультация в онлайн режиме Не будем вводить вас в заблуждение, наша компания не предоставляет бесплатных консультаций, за исключением социальной программы ...

Срок на примирение в процессе развода супругов

Срок на примирение в процессе развода супругов Но как бы то ни было, прежде чем вынести окончательное решение суд определяет все фактические причины развода и принимает ...

Какой закон будет действовать при разводе ...

Какой закон будет действовать при разводе с иностранцем Наше законодательство в вопросах развода с иностранцем применяется при расторжении брака в соответствии с требованиями международных ...

Психологические последствия расторжения брака

Психологические последствия расторжения брака В процессе развода знакомые и друзья разделены на 2 лагеря, после развода же отношения между ними становятся натянутыми.


Потрібно розлучитися чи не варто?

Потрібно розлучитися чи не варто?Звичайно, кожна пара по своєму унікальна, проте мало можна знайти дійсно люблячих пар, які б не переживали різні важкі емоційні часи, коли справа доходила до розлучення.

Причинами тому можуть бути абсолютно різні обставини, а тому вирішувати тільки вам, однак, ми хочемо поділитися з вами різною корисною інформацією, яка, можливо, допоможе вам зробити єдино вірний вибір. Пам'ятаєте, в будь-якому випадку, ваше рішення дуже сильно змінить ваше життя, а тому, воно має бути воістину виваженим та розумним.


1. Все не так. Що робити?

Дійсно, статистика показує, що сьогодні в Росії і Україні розлучення - це справа буденна, на жаль. Приблизно 40% зареєстрованих шлюбів дійсно розпадається. І це ми згадали тільки «зареєстровані», проте, на сьогодні, цивільних шлюбів в рази більше, і статистика там набагато гірша.

Однак, не варто занепадати духом. Ми хочемо вам показати, що через важкі життєві ситуації проходить практично кожна пара, а тому вихід з цієї ситуації буває абсолютно різний. Практично, половина пар не знаходить компромісу, а тому, розлучається, а інша половина справляється з, здавалося б, «безвихідною ситуацією» і продовжує жити далі. Головне, це - зрозуміти ті помилки, які призвели до подібного вирішення, щоб надалі їх не допускати.


Ми не можемо гарантувати вам, що наш ресурс зможе допомогти вам знайти ту «кінцеву крапку», яку ви так шукаєте. Однак, психологи не дарма стверджують, що можна врятувати, навіть, саму критичну ситуацію. Тут потрібно, щоб цього захотіли обидва. Саме за обопільним бажанням можна вірно та безболісно розлучитися або зберегти сім'ю.

Тому, якщо ви зайшли на наш ресурс, то ви вже, як мінімум, хочете дійсно зробити все вірно, щоб ваше життя оминали неприємності. Щоб ви змогли розібратися в собі і зі своїми проблемами, ми пропонуємо вам невеликий список статей:


Що робити, якщо чоловік хоче жити окремо?

Як вірно продіагнозувати сімейні стосунки?

Навчитися слухати свого чоловіка.

Чи потрібно піти, або краще все-таки залишитися?

Чи потрібно боротися за збереження сім'ї?

Розлучатися, якщо з сексом не заладилося?


Ми нерідко наштовхувалися на ситуацію, що всі наші проблеми, зазвичай, допомагає вирішити саме непрофесійна в цих питаннях людина - друг, мама, сусідка. Це зрозуміло, що життєвий шлях вашої подруги, мами чи іншої людини, можливо, зможе допомогти вам у деякому сенсі, однак, вони також не зможуть тверезо дивитися на ситуацію. Крім цього, вам необхідно не тільки трохи допомогти в цьому, а зробити так, щоб ви досконально розібралися, і змогли дійсно рішуче визначитися зі своїм рішенням. А тому, кращим рішенням у цій ситуації, виявляється - піти на прийом до фахівця - психолога, адвоката, юриста.


Запам'ятайте, якою б не була ваша друга половинка, в руйнуванні сім'ї завжди винні саме обидва члени подружжя. Оскільки створення сім'ї - це завідомо прийняте обопільне рішення, і якщо ваша сім'я розпадається, то проблема полягає в вас обох. Задумайтеся над цим грунтовно, оскільки ви повинні розуміти, що ви несете також величезну відповідальність за те, що ваша сім'я перебуває в такому положенні. Однак, якщо ви знаходитесь на даному ресурсі, то ви однозначно хочете виправити ситуацію, а тому, ви можете почати з себе, а потім вирішити проблему з вашою другою половинкою. Ви є вершителем вашої долі, а тому, не будьте байдужі, не доводьте все до повного краху.


2. Матеріальна частина вашої родини.

Практично всі, напевно, бачили фільми американського виробництва, де показані розлучення, або чули, в цілому, про розлучення в США. Головною особливістю цих розлучень є саме фінансова сторона. І це не тому, що чоловік або дружина вирішили відібрати всі гроші у другої половинки, а розписалися і зовсім, щоб відібрати майно. Це тому, що кожен житель в США, зазвичай, замислюється над своїм фінансовим становищем у майбутньому, оскільки там жодне розлучення не проходить без чіткого нагляду фахівців-адвокатів, які холоднокровно піклуються про своїх підопічних, не упускаючи жодної дрібниці розлучення.


У слов'янських країнах розлучення відбувається, зазвичай, з емоційної точки зору, і колишні дружини, звичайно, і зовсім не замислюються над фінансовою стороною питання, оскільки складно думати про гроші, квартири, коли «розпадається душа навпіл». Крім цього, чимале число розлучень проходить без будь-яких «захисників», чи адвокатів. А тому, розлучення, зазвичай, закінчується тим, що пари розходяться, а з розлученням залишаються цілі гори проблем, які потім спливають на поверхню глибокими проблемами.

Тому вам просто необхідно замислюватися над усіма частинами розлучення, включаючи і матеріальну сторону. Зрозумійте, ваше фінансове становище в будь-якому випадку зміниться, навіть, якщо ваш чоловік є нафтовим магнатом. А тому, вам обов'язково варто захистити фінансово і себе, і дітей, якщо такі є.


Вам варто просто тверезо оцінити всю фінансову частину розлучення і постаратися спрогнозувати можливі ситуації. Наприклад, у вас є діти, які залишаться з вами за рішенням суду (у всякому разі, ви так припускаєте). Задумайтеся, чи зможете ви їх забезпечувати самостійно, якщо 1) чоловік буде надавати матеріальну підтримку, 2) чоловік буде частково надавати матеріальну підтримку, і 3) чоловік не буде надавати матеріальну підтримку. Ви зобов'язані бути готові до всіх трьох розвитків подій, оскільки рішення суду може бути просто неймовірним.


Задумайтеся про те, де ви будете жити після розлучення, як ви будете забезпечувати себе і дітей, чи є у вас неоплачений кредит, і на кого він дійсно оформлений, а також, безліч інших питань.

Крім цього, незважаючи на те, що ваш чоловік був просто «ідеальним» в усіх відношеннях, однак, ви, наприклад, вирішили з ним розлучитися, оскільки ви просто перестали любити один одного, він може стати справді страшною людиною під час шлюборозлучного процесу. Ви зобов'язані бути готові до того, що всі обіцянки чоловіка кануть в минуле при першій можливості, а тому, ви повинні вірити виключно фактичним даним, а не теоріям і обіцянкам. Це, звичайно, важко, але це також нормально, оскільки, під час розлучення нерідко виявляються найогидніші якості людей. Будьте готові до цього.

Крім цього, ми не прагнемо залякати вас, і відкликати від рішення розлучатися, оскільки ви повністю матеріально залежні від другої половинки. Ми лише хочемо попередити вас про можливі наслідки, і про те, що вам просто необхідно прикривати власний тил.


3. Подумайте про дітей під час розлучення.

Звичайно, не перший раз ми чуємо про те, що часто батьки не хочуть розлучатися, оскільки розлучення може стати причиною серйозної психологічної травми для дитини. Однак, якщо ви, дійсно, однозначно розумієте, що розлучення неминуче, оскільки сварки і скандали з'являються на кожному кроці, то краще, звичайно, розлучитися. Адже, на думку експертів, саме такі шлюби ще більше руйнують свідомість дитини, оскільки, такі скандали відбуваються, зазвичай, значно частіше і довше, ніж скандали під час розлучення, а діти надто чуттєво сприймають сварки тата й мами. У майбутньому це може негативно вплинути на поведінку дитини та її майбутню сім'ю.

Однак, не варто забувати також про те, що багато сімей, які не наважилися на розлучення, оскільки, причина була саме в самих батьках, потім відновили подібні проблеми у власній родині. Проте часто проблеми через деякий час повністю вирішуються, від чого сім'я міцніє.


Єдине, що варто вам, дійсно, пам'ятати, це те, що тільки ви є творцем власної долі, а тому, саме вам вирішувати в майбутньому, будете ви разом, чи ні. У всякому разі, обов'язково запам'ятайте, що якщо ви стали у шлюбі батьками, то ви, в першу чергу, несете величезну відповідальність за дітей. А тому, рішення про розлучення вам просто доведеться приймати, саме, дивлячись на ваших дітей. Якщо ви впевнені в тому, що всі проблеми можна пережити, лише зберегти б справжню сім'ю, яка так потрібна вашим дітям, то вам варто зробити все, щоб зберегти її. Якщо вашу сім'ю вже ніяк не відновити, а ваші постійні сварки з другою половинкою просто вбивають психологічно вашу дитину, то вірним вибором буде все-таки розлучитися.


Принаймні, намагайтеся думати не емоційно під час розлучення, щоб ви змогли увійти в прекрасне світле майбутнє, яке вас напевно чекає, або залиште цю справу професіоналам.



Это Вам будет интересно:

Семейный юрист © 2024 год | Потрібно розлучитися чи не варто? |

6ccf6c9ab7fc233369fc448c455aabd0